З архіву ПУ. "Гібридні ігри" в духовність: У Чорногорії жорстко "опустили" "вовків Путіна" через Антіохійського патріарха

Серед затриманих - представники чорногорської "філії" даної скандальної організації, яка називається "Нічні вовки Чорногорії".

Путінських "вовків" затримали у Чорногорії. Ілюстрація:kaznewsЧленів скандальної байкерської організації "Нічні вовки", відомої своєю дружбою з президентом РФ Володимиром Путіним, затримали в Чорногорії. Про це повідомляють Патріоти України.

З'ясувалося, що були затримані представники чорногорської "філії" даної скандальної організації, яка називається "Нічні вовки Чорногорії": Вукоман Булатович, Желько Вукчевич і Желько Обрадович.

Повідомляється, що згадані мотоциклісти супроводжували патріарха Сербського Іринея та патріарха Антіохійського і всього Сходу Іоанна X, які прибули з візитом до сусідньої країни. Поліцейські поки не коментують дану ситуацію і проводять допит байкерів.

Передбачається, що "Нічні вовки" в своїй манері вели себе досить розв'язно і нахабно, тому правоохоронні органи вирішили їх затримати. Як це пов'язано з сербськими архієреями, уточнюється. Можливо, сербська церква, лояльна до Москви, навмисно стала співучасником цієї провокації.

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...