З архіву ПУ. "Гонят Колю сс*ными тряпками отовсюду": Соратника Януковича "виперли" з Росії

Однією з причин втечі колишнього регіонала став конфлікт з російськими елітами. "Хлопчик Януковича" мабуть так і не усвідомив відмінності "тюрмы народов" від України з її демократичними традиціями.

Микола Левченко. Фото:argumentua.com

Колишнього регіонала,екс-нардепа Миколу Левченка, якого СБУ оголосила в розшук через підозри в сепаратизмі і який переховувався в Росії, “попросили” залишити її територію. Про це повідомив політичний оглядач Олександр Чаленко на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Як виявилося, колишній народний обранець, директор Міжнародного благодійного фонду "Донбас без зброї",екс-голова Донецької обласної організації Партії регіонів Микола Левченко останні півроку живе в Чорногорії, на узбережжі моря в місті Герцег Нові.

"У нього там, як мені сказали, є нерухомість", – написав Чаленко.

Чому Левченко опинився саме в Чорногорії, не повідомляється. "Як мені повідомили, причиною від’їзду стало те, що його попросили покинути Росію, він з кимось увійшов в конфлікт", – написав Чаленко.

Повідомлення Чаленка прокоментував у Twitter блогер Денис Казанський.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...