З архіву ПУ. "Гонят Колю сс*ными тряпками отовсюду": Соратника Януковича "виперли" з Росії

Однією з причин втечі колишнього регіонала став конфлікт з російськими елітами. "Хлопчик Януковича" мабуть так і не усвідомив відмінності "тюрмы народов" від України з її демократичними традиціями.

Микола Левченко. Фото:argumentua.com

Колишнього регіонала,екс-нардепа Миколу Левченка, якого СБУ оголосила в розшук через підозри в сепаратизмі і який переховувався в Росії, “попросили” залишити її територію. Про це повідомив політичний оглядач Олександр Чаленко на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Як виявилося, колишній народний обранець, директор Міжнародного благодійного фонду "Донбас без зброї",екс-голова Донецької обласної організації Партії регіонів Микола Левченко останні півроку живе в Чорногорії, на узбережжі моря в місті Герцег Нові.

"У нього там, як мені сказали, є нерухомість", – написав Чаленко.

Чому Левченко опинився саме в Чорногорії, не повідомляється. "Як мені повідомили, причиною від’їзду стало те, що його попросили покинути Росію, він з кимось увійшов в конфлікт", – написав Чаленко.

Повідомлення Чаленка прокоментував у Twitter блогер Денис Казанський.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...