Свині і влада: У дитячому кафе депутат причепився до батьків 1,5-річного малюка, вимагаючи лишати дітей вдома

У кафе обладнанний куточок для малюків, також є крісла для годування, – отже з дітьми сюди приходити можна.

Депутата обурили діти у дитячому кафе. Фото: скріншот з відео.

Депутат Запорізької обласної ради від "Нової політики" Сергій Знаменський влаштував в одному з кафе "розбірки" з батьками півторарічної дитини, вимагаючи залишати свою дитину вдома, або, образно кажучи, "навчити поважати оточення". Про інцидент, що трапився у Запоріжжі повідомила в соціальних мережах мати дитини, яка заважала поважному депутатові вести переговори по телефону, повідомляють Патріоти України.

Жінка розповіла, що з сім'єю завітала до кафе "Золотий ключик", поки з чоловіком пила каву, її дитина гралася поруч, ясна річ – не мовчки. Через якийсь час до них підійшов відвідувач закладу та висловив претензії. Чоловік звернув увагу батьків на, з його точки зору, надто шумну поведінку дітей. Він злісно заявив, що діти поводяться не належним чином і заважають йому говорити по телефону з поважними людьми.

Пізніше підійшов вдруге і наказав вгамувати малечу та рекомендував наступного разу найняти няню і залишити дітей вдома. Наголосив, що така поведінка дітей – це неповага, – розповідає жінка.

На той час сімейна пара не знала, що невдоволення висловив народний обранець. Люди опублікували відео у соціальних мережах, а активіст Денис Нечепоренко впізнав чоловіка і оприлюднив інформацію у соціальній мережі facebook.

Мати дитини, яка обурила народного обранця каже, що досі не зрозуміла, що вони зробили не так. У кафе обладнанний куточок для малюків, також є крісла для годування, – отже з дітьми сюди приходити можна. Втім, вони і раніше відвідували заклад і жодного разу, навіть з боку адміністрації зауважень не звучало.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...