Свині при владі: Міськрада Маріуполя прирівняла бійців "Азову" до собак

Згідно з Меморандумом, який прийняла міська влада Маріуполя, кожен український військовослужбовець прирівняний до статусу собаки і йому відмовлено в праві входу в будь-який заклад харчування міста.

Ілюстрація:www.volynnews.com

Днями міська рада Маріуполя зробила безпрецедентну пропозицію. Про це заявив командир полку "Азов" Андрій Білецький, передають Патріоти України з посиланням на Донецкие вести.

За його словами, озвучений т.зв. "Меморандум" між міською радою, військовими, новою поліцією і учасниками малого і середнього бізнесу був прийнятий керівництвом силовиків.

"Згідно з ним, в прямому сенсі, кожен український військовослужбовець прирівняний до статусу собаки і йому відмовлено в праві входу в будь-який заклад харчування міста. У разі ж "проникнення зазначених осіб" - необхідно повідомляти про це в поліцію.

У цьому документі захисники Вітчизни названі "особами з явною належністю до воєнізованих формувань". Хтось може подумати, що мова йде про працівників приватних охоронних фірм і більше - про ДНРівських бойовиків. Але це не так!

Заборона стосується саме українських бійців. Десятки, а може і сотні з них, проводячи відпочинок в офіційних звільнення, за кілька минулих діб піддалися ганебним відмовам в обслуговуванні і були видворені з закладів. Підставою став прийнятий місцевою владою "Меморандум".

Абсолютно неприпустимо, щоб купка покидьків - перефарбованих регіоналів на чолі з мером Бойченком - цинічно знущалася над українськими військовими. Це відбувається в прифронтовому українському місті, звільненому і захищеному ціною сотень молодих українських життів, в місті, чий спокій захищає той же військовий, якому як тварині вказали, що його місце на вулиці!

Якщо командування підписує цей обурливий "Меморандум", якщо боєць обмежений статутом і дисципліною в захисті своєї гідності, то українська громадськість повинна стати на захист військових. Суспільство має поставити таких чиновників-ренегатів на місце, а ще краще - вказати їм місце на тій же вулиці, куди вони видворяють фронтовиків.

У разі, якщо дія цього "Меморандуму" не буде негайно припинена - ми, українці, це зробимо самі!

P.S. Зараз текст "Меморандуму" спрямований до юристів на предмет правового аналізу порушень конституційних прав військовослужбовців. У разі неприпинення дії "Меморандуму" в частині, що стосується військовослужбовців, ми будемо проводити протести, в тому числі - блокування роботи мерії" - заявив Андрій Білецький.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...