"Сиділи за непослух": Солошенко розказав про співкамерників, які воювали на Донбасі

Це не перша вісточка про те, що не всі російські військовослужбовці стріляють по наших позиціях. Але хіба нашим воїнам від цього легше?

Геннадій Афанасьєв та Юрій Солошенко. Фото: openrussia.orgНезаконно засуджений в Росії Юрій Солошенко сидів із російськими офіцерами, які не поділяють позицію Кремля щодо анексії Криму та війни на Донбасі, про що він і розповів в ефірі "Шустер Live" в п’ятицю 17 червня, повідомляють Патріоти України.

"Я сидів з офіцерами російськими, які мені називали номери військових підрозділів, прізвища військових, яких направляли воювати. Я точно знаю, що якщо б не участь Росії... був би мир на українській землі", - сказав Солошенко.

За його словами, ці офіцери поділяють позицію України щодо анексії Криму та подій на Донбасі. "Їм інші статті інкримінували, але за непослух", - додав Солошенко.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...