"Сидів на передньому сидінні, поки в салоні нас забивали його підлеглі": У мережі оприлюднили скандальні подробиці про одного із загиблих у Княжичах

Загиблий спецназівець виявився колишнім офіцером "Беркута", причетним до побиття активістів під час акцій протестів влітку 2016 року.

Фото:Facebook

Один із загиблих у поліцейській перестрілці в Княжичах спецназівець виявився колишнім "беркутівцем", причетним до побиття активістів під час акцій протестів влітку 2016 року на підтримку обвинувачених у вбивстві Олеся Бузини. Про це на своїй сторінці у Facebook написав активіст Сергій Бондар, інформують Патріоти України.

Покійний начальник-"кордовець", який, як виявилося, в минулому ще й офіцер "Беркута" безпосередньо був присутній під час мого викрадення. Сидів на передньому сидінні поруч із водієм, поки в салоні нас забивали його підлеглі", - написав Бондар.

Судячи з фотографії, опублікованої Бондарем, мова йде про начальника відділу управління КОРД Головного управління Національної поліції в місті Києві майора поліції Віталія Валецького.

Як відомо, у липні 2016 року Бондаря та його побратима побили спецназівці КОРД під час акції на підтримку Медведька і Поліщука.

Активістів тоді затримали біля будівлі УБОЗ у Києві. Правоохоронці побили активістів в автобусі, відвезли в РВВС, проте через годину їх відпустили через відсутність причин затримання і тиску громадськості.

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...

Працювали на ворога: СБУ затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня

понеділок, 6 травень 2024, 15:57

Служба безпеки затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала координати для масованих авіаобстрілів Київської, Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей напередодні Великодня, передають Патріоти України. Серед пріоритетних цілей вор...