Можна закривати справу: Троян знайшов винного у загибелі правоохоронців у Княжичах

​Невже за бійню в Княжичах нікого покарано не буде?

На місці трагедії у Княжичах. Фото: УНІАН.

В.о. голови Національної поліції України Вадим Троян заявив, що під час бійні в Княжичах під Києвом в ніч на 4 грудня всіх правоохоронців у машині Держохорони розстріляв один і той самий чоловік. Про це Троян заявив сьогодні журналістам, повідомляють Патріоти України з посиланням на «112 Україна».

«Є двогодинні записи розмов, де поліцейські сидять у засідці і доповідають. Вони були в недобудованому будинку, чекали нападу на сусідній будинок. Кому вони доповідали і на який будинок планували здійснити напад бандити, я вам сказати не можу, доки триває розслідування», – заявив він.

Троян сказав, що цього тижня буде завершено службове розслідування в МВС і передано до Генпрокуратури. «Службове розслідування покаже, хто брав які рішення і хто які правила порушив», – повідомив Троян.

На запитання журналістів, хто може опинитися на лаві підсудних за підсумками розслідування, Троян відповів, що стріляла по правоохоронцях одна людина. «Стріляла одна людина, і вона померла», – зазначив Троян.

Троян не вважає загибель п’ятьох правоохоронців підставою для відставки глави столичної поліції Крищенка, а міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що через події в Княжичах він не піде у відставку.

Як повідомляли Патріоти України, у селі Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліцією вбито п'ятьох правоохоронців.

Раніше про загибель в лікарні шостого поліцейського в броварській лікарні повідомив журналіст Костянтин Стогній.

Водночас у поліцію Київської області не надходила інформація про загибель шостого поліцейського, постраждалого в перестрілці в Княжичах.

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що в перестрілці загинуло шестеро правоохоронців.

Водій держохорони, який вижив у Княжичах, розповів подробиці трагедії.

Після перестрілки між правоохоронцями, поліцейського з особливого призначення (КОРД) знайшли мертвим на сусідній вулиці.

Журналісти назвали нестиковки в офіційній версії слідства трагедії.

У Нацполіції розповіли про слідчий експеримент в Княжичах.

Генпрокурор Луценко поділився новими подробицями розслідування трагедії у Княжичах, а пізніше заявив, що вимагає відставки головного поліцейського Києва, а підлеглих збирається посадити.

Батько загиблого у Княжичах провів власне розслідування.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...