Сильній половині людства слід регулярно вживати каву, щоб зберегти чоловічу силу і убезпечитись від раку - вчені

В день чоловікові оптимально випивати 2-3 чашки натуральної кави.

Вживати каву не варто в тому випадку, якщо чоловік регулярно налягає на спиртні напої. Можна отримати масу проблем зі здоров'ям, через підвищеного артеріального тиску і загрози інфаркту.

Вчені одного з італійських інститутів оприлюднили дані дослідження, де вивели ідеальну формулу захисту від раку простати. З цього витікає, що натуральна кава має велику кількість цілющих для здоров'я речовин, але вважається найбільш корисною, зі зрозумілих причин, для чоловіків, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як відомо, рак передміхурової залози є найпоширенішим захворюванням у чоловіків після 40 років, але на практиці зустрічаються і зовсім молоді пацієнти. У зв'язку з невтішною статистикою, вчені шукали, як можна захистити чоловіка від цього онкологічного захворювання.

Протягом декількох років досліджували збирали дані у семи тисяч чоловіків щодо їх способу життя і раціону харчування. Зіставивши усю отриману інформацію, вчені прийшли до одноголосного рішення - ті, хто п'є натуральну каву кожен день, хворіють на рак простати в 2 рази рідше.

Також, вдалося з'ясувати, що саме кофеїн володіє секретною властивістю зупинки росту ракових клітин, тому що інші чоловіки, які вживають каву без кофеїну, потрапляли в ту ж групу ризику з раком передміхурової залози, що і всі інші, хто кави не п'є взагалі.

За словами дослідників, в день чоловік може випивати 2-3 чашки натуральної кави. Це дозволить самостійно захиститися від онкології, а якщо чоловік все-таки захворіє, то матиме набагато більше шансів вилікуватися, адже під впливом кофеїну ракові клітини не можуть так швидко ділитися і утворювати пухлина.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...