Син чи донька? У екс-президента РФ несподівано з'явився позашлюбний спадкоємець (фото, відео)

Транссексуал Олександра Селянінова, яка раніше була чоловіком, стверджує, що таку таємницю їй (йому) перед смертю відкрила мама.

Олександра Селянінова. Фото:https://www.ridus.ru

Транссексуал з Пермського краю (Росія) Олександра Селянінова, яка раніше була чоловіком, заявила, що є позашлюбною дочкою першого президента Російської Федерації Бориса Єльцина. Про це повідомляє Ридус, передають Патріоти України.

За словами Селянінової, про це їй стало відомо перед смертю матері, яка і розповіла їй про таємницю.

Будучи заміжньою, жінка нібито вступила у позашлюбний зв'язок з Єльциним, з яким познайомилася на танцях в 1952 році (в той час він був студентом пермського вузу).

Транссексуал вважає, що ця інформація є правдивою, оскільки він знайшов певні докази в біографічній книзі Тімоті Колтона "Єльцин" і вирахував, що дата його народження сумісна з періодом стосунків матері і першого президента Росії.

Селянінова запевняє, що не збирається боротися за спадок з іншими представниками родини Ельциних, незважаючи на те, що може довести свою спорідненість з політиком.

За інформацією видання "УралПолит.Ru", будучи чоловіком, Селянінова служила в Міністерстві внутрішніх справ і мала звання майора. У транссексуала було два традиційних шлюби. Однак після звільнення з органів в 90-х роках він став вважати себе жінкою.

У січні 2017 року Селянінова заявила, що збирається брати участь в президентських виборах в 2018 році.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...