Синоптики розповіли, коли Україну залишить спека

4 вересня в Україні буде тепла погода без опадів, послаблення спеки очікується з другої половини тижня. Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України.

Вона зазначила, що сьогодні в Україні буде малохмарно та сонячно, опадів не очікується. У південних та східних областях буде поривчастий вітер.

"Температура повітря на Заході 23-28 градусів, на Півдні 29-34 градуси, на решті території 25-30 градусів. Хто в Карпати - вночі подекуди 9-12 градусів", - наголосила Діденко.

У Києві сьогодні буде близько 29 градусів та без опадів. Температура води в Чорному та Азовському морях становить 24-26 градусів. "Послаблення спеки в Україні передбачається з другої половини тижня", - підсумувала Діденко.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...