Синоптики розповіли, коли в Україні скінчиться дощ

У вівторок 11 жовтня опади очікуються лише у Карпатах та на Одещині

Фото: eveningkiev.com

У найближчу добу в Україні буде волога і прохолодна повітряна маса. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Укргідрометцентр".

Синоптики прогнозують на 10 жовтня у північній половині України дощі, на решті території без опадів. Вітер переважно західний, 5-10 м / с. Температура вночі 2-7 градусів тепла, в карпатському регіоні місцями 0-3 градусів морозу; вдень в західних і північних областях 6-11 градусів тепла, на решті території 10-16 градусів.

У Києві - дощ, температура вночі 4-6 градусів тепла, вдень 7-9 градусів. На вівторок, 11 жовтня, синоптики очікують погоду без істотних опадів, лише вдень на Прикарпатті, Закарпатті та Одещині дощі. Вітер південно-східний та східний, 7-12 м / с.

Температура вночі 2-7 градусів тепла, в Карпатах близько 0; вдень 7-12 градусів тепла, в південній частині та центральних областях 11-16 градусів. У Києві у вівторок очікується також без істотних опадів. Вітер південно-східний та східний, 7-12 м / с. Температура вночі 4-6 градусів тепла, вдень близько 10 градусів.

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...