Синоптики знову порадували українців

З сьогоднішнього дня в Україні починається поступове потепління, на наступному тижні повітря місцями буде прогріватися до +25.

З сьогоднішнього дня в Україні приходить поступове потепління. Фото: krasota.uol.ua.

Весняне сонце сьогодні порадує українців: температура повітря в Україні очікується до 7 градусів тепла в залежності від регіону. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В Українському гідрометеорологічному центрі повідомили, що на наступному тижні в Україні очікується потепління: повітря місцями прогріється до +25.

Якщо на вихідні очікується зниження температури, то, починаючи з понеділка, 4 квітня, стовпчик термометра почне підніматися. Вдень синоптики прогнозують 8-13 градусів тепла, а на півдні і заході до +15. Нічна температура в більшості областей буде від 1 до 6 градусів тепла.

"З 6 і до 10 квітня очікується подальше підвищення температури, вночі до 4-9 градусів тепла, а вдень до +13 +18, на півдні та на Закарпатті до +20 і, можливо, 25 градусів тепла", - розповів начальник Гідрометцентру Микола Кульбіда. Він також зазначив, що опадів на наступному тижні буде дуже мало.

Відзначимо, з сьогоднішнього дня в Україні приходить поступове потепління.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...