Ситуація у зоні АТО: Серед українських воїнів є поранені та загиблий (відео)

Терористи продовжують обстрілювати наші позиції на всіх напрямках.

У зоні АТО. Фото: Fakty ICTV

На Донбасі загинув один український військовослужбовець і ще двоє отримали поранення. Про це розповів спікер АТО Леонід Матюхін, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

За словами Матюхіна, терористи продовжують обстрілювати українські позиції на всіх напрямках. "Всього відбулося 28 обстрілів. Двоє наших військових поранені, один загинув", - розповів спікер. "На маріупольському напрямку противник обстріляв Широкине і Водяне. Зі стрілецької зброї - Гнутове, Талаківку, Широкине, Павлопіль, Старогнатівці. За Новомихайлівці здійснювався вогонь з БМП противника. На донецькому напрямку противник вів вогонь по Кам'янці, Миронівському, Зайцевому й Авдіївці", - зазначив Матюхін.

За його словами, з гранатометів і стрілецької зброї терористи стріляли по Майорську, Зайцевому, Авдіївці, Новгородському, а за Троїцьким вдарили з БМП. "На луганському напрямку з мінометів обстрілювали Новозванівку, а з ПТРК - Кримське і Новоолександрівку", - додав Матюхін.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...