Ситуація у зоні АТО: За добу двоє бійців загинули, більше 10 військових постраждали

Терористи почали масоване застосування бронетехніки, гармат та мінометів на маріупольському напрямку

Вічна пам'ять загиблим воїнам! Фото: www.lviv.tv

За добу в зоні АТО двоє військових загинули, вісім отримали поранення та три – контузію. Про це на традиційному брифінгу 11 жовтня повідомив полковник Андрій Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО.

"За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, 8 зазнали поранень і троє отримали контузію", – сказав полковник. За його словами, таких втрат сили АТО зазнали в Новозванівці, та – головним чином – у Широкиному, де ситуація є найбільш складною. За добу ворог випустив близько 200 мін.

Загалом на маріупольскому напрямку найбільш "гаряче": противник перекинув на свої рубежі додаткові сили, зокрема бронетехніку, міномети та гармати і перейшов до масованого їх застосування. Для коригування своїх надпотужних обстрілів українських позицій з важкого озброєння противник застосовував БПЛА. 10 жовтня на луганському та маріупольському напрямках противник організував 3 розвідувальні польоти своїх безпілотників. "На всіх оборонних рубежах, де вчора було неспокійно, наші війська відкривали вогонь у відповідь", – зазначив Лисенко.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...