Ситуація у зоні АТО за минулу добу - поранено двох військових

На щастя, загиблих у рядах військовослужбовців немає.

Фото: www.business.ua

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі двоє українських солдат зазнали поранень, передають Патріоти України з посиланням на Еспрессо ТВ.

Про це сьогодні на брифінгу заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

На Луганському напрямку вчора відбулося три ворожих обстріли (всі - між північчю та 1 годиною). Зокрема, на Бахмутській трасі близько півгодини вів вогонь ворожий снайпер. Також дві ворожі провокації зафіксовані біля села Новоолександрівка Попаснянського району.

На Донецькому напрямку противник продовжує активно застосовувати важке озброєння по всій лінії зіткнення - як вдень, так і вночі. Зокрема, ворожі артобстріли відбулися у Зайцевому та Пісках, а мінометні - по всьому периметру окупованої Горлівки, в Авдіївці, на підступах до Донецького аеропорту.

Особливо потужні перестрілки між силами АТО та окупантами неодноразово відбулися у Майорську та авдіївській промзоні. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 38 ворожих обстрілів, зокрема 13 - з важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку обстановка також неспокійна. Зокрема, на ділянці фронту Талаківка - Широкине ворог неодноразово застосовував артилерію. По позиціях сил АТО було випущено понад 80 снарядів. Також дуже неспокійно у Мар’їнському районі.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 20 ворожих обстрілів, зокрема 11 - з важкого озброєння

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...