"Та пішли вони в ж*пу": "Жека" Кошовий послав українських політиків "подалі" (відео)

Актор обурений тим, що політики не виконують своїх обіцянок.

Євген Кошовий. Фото: kherson.life

Учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий розкритикував українських політиків за те, що вони обкрадають країну і народ. Таку гучну заяву шоумен зробив під час інтерв`ю для шоу "Слава +" на "Люкс ФМ", повідомляють Патріоти України.

Кошовий висловив своє невдоволення тим, що в той час, як прості люди заробляють гроші своєю працею, політики їх обкрадають.

"Кради у своїх же, у таких як ти, не треба красти у народу, ти ж кричиш, що ти за народ. Ти кричиш, що у тебе в країні демократія, кожен з них кричить. Ну, так дай демократію", - заявив актор.

Також він відмітив, що йому байдуже на політиків, які телефонують у "Квартал" і просять не давати таких гострих жартів про них.

"Та пішли вони в ж*пу. А чому їм народ дзвонить і каже: "Хлопці, ну, не треба, будь ласка". А вони роблять те ж саме. Обкрадають народ і підвищують тарифи. Що вони хочуть зробити, що вони хочуть довести, я не розумію", - сказав шоумен.

Нагадаємо, раніше "Жека" різко розкритикував переслідувачів російськомовних в Україні.


В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...