Таємно зустрічався з Путіним: У Росії повідомили про смерть відомого політолога

Імовірною причиною смерті називають інсульт.

Ігор Бунін. Фото:Meduza

12 травня на 73-му році життя помер відомий російський політолог, президент фонду "Центр політичних технологій" Ігор Бунін, який брав участь в закритих зустрічах з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомило російське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

Голова Громадської ради Російського єврейського конгресу (РЕК) Юрій Каннер розповів, що причини смерті російського політолога поки невідомі. Натомість член правління Російської асоціації політичних консультантів Петро Бистров заявив, що причиною смерті міг стати інсульт.

"Це дуже трагічна історія. Померла тепла, розумна, дуже освічена людина, з якою ми постійно зустрічалися. В Ізраїлі 8, 9 травня ми з ним разом відкривали виставку, що розповідає про Голокост в Кнесеті, разом брали участь в ході "Безсмертного полку" в Нетанії," – прокоментував Каннер.

Він також додав, що Бунін очолював Громадську раду РЕК з 2013 по 2015 рік і до своєї смерті був її членом. Він також брав участь в закритих зустрічах Путіна з обраними політтехнологами, які були "знаком уваги за проведення виборів" з боку глави РФ.

До слова, Бунін вважав вирішення питання з Донбасом і введення миротворчої місії ООН можливістю часткового зняття санкцій з Росії. Політолог Бунін був одним з найвідоміших людей РФ в своїй галузі. На початку 1990-х років він очолив фонд "Центр політичних технологій" – одну з найстаріших російських організацій з політичного консультування. Похорон Буніна відбудеться наступного тижня.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...