Таємничі знахідки в горах Адигеї: Черепа «чужих» і валізи нацистів (фото, відео)

​Скриньку з черепами інопланетян знайдено на Кавказі на території природного парку Великий Тхач.

Череп "інопланетянина". Фото: yugopolis.ru.

У РФ археологи знайшли скриньку з емблемою організації Третього рейху, всередині якого виявилися черепи невідомих науці істот. "Скарб" виявили в районі селища Каменномостський республіки Адигея. Про це повідомив голова регіонального відділення Російського географічного товариства Ігор Огай, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Два цікавих черепа і скриньку з емблемою "Аненербе" мені показав дослідник Володимир Меліков. Знахідки зроблені на території природного парку Великий Тхач, де сьогодні розташований етнічний комплекс "Біловоддя", - розповів він.

Вчений повідомив, що у черепів відсутні щелепи, лобові кістки і потилиці, що надає їм схожості з тим, як зазвичай зображують інопланетян.

"Я звертався до наших вчених з фото черепів, але однозначної відповіді не отримав. Треба ще більш уважно вивчити", - сказав Огай.

"Чи пов'язані черепи з діяльністю організації "Аненербе", сказати складно. Але те, що їх цікавили "місця сили", такі, як дольмени, це можливо. Адже дольмени є і на німецькій землі. І сьогодні багато цілителів, чаклунів, шаманів, відвідують Гірську Адигею і наші дольмени ", - додав він.

Назва організації з німецької мови перекладається як "Спадщина предків".

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...