Хіти тижня. "Не рейх, а г...вно на дріжджах": Російський музикант прокоментував ситуацію в сучасній РФ

Піаніст і диригент Андрій Гаврилов назвав сучасну Росію вигрібною ямою Європи.

Андрій Гаврилов. Фото: соцмережі.

До ситуації в сучасній Росії не підходить термін "кристалізація рейху". Таку думку висловив радянський, російський, англійський, німецький і швейцарський піаніст і диригент Андрій Гаврилов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Кристалізація рейху", новий "термін", що оселився у стрічці Facebook, це дуже смішне словесне позначення кипіння фекалій, чим є сьогоднішня РФ. Слово "рейх" негайно викликає у свідомості особи [композитора Ференца] Ліста, Ріхардів Вагнера і Штрауса, філософів, письменників, поетів, які перебрали міру ненависті до "злиденності" роду людського. Велич, яка зімкнулася з нікчемністю від "відчаю через людину", – написав він.

Піаніст підкреслив, що сьогодні в соцмережах "рейхом" назвали "замурзаних чонкіних, які зібралися на городі". "Фекальний рейх, потішний рейх, смішні напівлюди, у яких один аргумент – убивство. Бо нічого іншого не вміють. Через що, як уважають ці недолюди, на них треба зважати. Не рейх, а гівно на дріжджах. Не кристалізація, а бродіння, не у країні, а у вигрібній ямі Європи. Усе-таки не можна вже настільки обнуляти значення слів, щоб лайно, яке забродило, називати рейхом", – підсумував Гаврилов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...