Таємниця полотна да Вінчі: Уфологи змогли розгледіти інопланетянина на знаменитій картині "Іоанн Хреститель" (відео)

​Зображення голови людиноподібного представника позаземної цивілізації з'являється при вертикальному розгляді знаменитого твору Леонардо да Вінчі.

Леонардо да Вінчі "Іоанн Хреститель". Фото: ЖЖ.

В ході поступового вивчення картини Леонардо да Вінчі "Іоанн Хреститель"на полотні з'являється образ інопланетянина, хоча спершу приховане зображення побачити навряд чи вдасться. Цікаво, що зображення представника позаземної цивілізації на знаменитій картині видатного італійського художника виявили не працівники Лувра, а уфологи, що розгледіли на полотні голову гуманоїда, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Самого головного героя картини Леонардо зобразив симпатичним молодим юнаком, а не довгобородим старим з суворим виразом обличчя. Фігура пророка оповита темним серпанком, виконаним в техніці сфумато, яку винайшов сам да Вінчі.

Щоб побачити інопланетянина, треба розглядати зображення в зеркальному відображенні. Додатково до всього, в Інтернеті є відео, переглянувши яке можна побачити покрокову появу грушоподібної голови людиноподібної істоти. У неї високий лоб, тонкий рот, маленькі ніздрі і величезні очі.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...