“Так хріново, що тебе немає — без тебе буде нудно і сумно!”: У мережі згадали загиблого бійця "Шамана" (фото)

"Шаман" завжди мав в кишені дрібку пороху і бувало сипав його на розжарену “буржуйку”, щоб помилуватися вогняними блискітками.

Позивний "Шаман" у промзоні Авдіївки. Фото: соцмережі.

"Дзвониш, або ще краще — приїжджаєш до своїх і питаєш відразу “А хто з наших є?”. І поки Пілот чи Санта перераховують псевдо - в грудях наростає радість, бо уявляєш всі ці улюблені морди. Потім довго-довго передаєш всім привіти, всіх обіймаєш подумки чи насправді, а Шаман говорить тобі: “Как я рад, что ты здесь — с тобой будет намного веселее», - написав Влад Демченко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

І тебе накриває! Накриває хвиля радості та любові до цих людей. Накриває і вже не відпускає ніколи. У нас була така гра: переінакшувати його псевдо відповідно до настрою чи сьогоднішніх подій: Шаманідзе, Шаманскій, Шаманєвіч. Був навіть єврей Шамон ) Улюбленим альтер его його Шамана був француз Шаманьє — медитативно замріяний і з пляшкою білого сухого в руці.

Він завжди мав в кишені дрібку пороху і бувало сипав його на розжарену “буржуйку”, щоб помилуватися вогняними блискітками. Бляха, знаю, братику що це зайва рефлексія, але я ж сентиментальний. Вибач, вже. Єдине ще скажу: “Так хріново, що тебе немає — без тебе буде нудно і сумно!”

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...