Так от хто винен: ЗМІ показали кадри нібито з Димінським за кермом Mercedes перед смертельною ДТП (відео)

ЗМІ опублікували відеозапис кортежу Петра Димінського безпосередньо перед аварією.


СкріншотНа відео з міських камер відеоспостереження автомобілем Mercedes S 65 AMG, який скоїв смертельну ДТП у селі Ямельня 18 серпня, керує чоловік у білій сорочці з коротким рукавом. У такій же сорочці очевидці зняли на відео Петра Димінського на місці аварії, передають Патріоти України з посиланням на zaxid.net.

Журналісти звернулися з офіційним запитом до ЛКП "Муніципальна дружина" з проханням надати записи камер відеоспостереження, щоб прослідкувати маршрут пересування кортежу Димінського у день ДТП та побачити, хто насправді перебував за кермом автомобіля Mercedes.

На відео, які редакція отримала від ЛКП, видно, що кортеж Димінського виїхав від Львівської ОДА, де розташований офіс ФК "Карпати", о 14:29. За кермом автомобіля Mercedes S 65 AMG із державним номерним знаком АС0277ВР видно чоловіка у білій сорочці з коротким рукавом.

Нагадаємо, Димінського викликали на допит у справі про смертельну ДТП, але він полетів до Швейцарії. У п’ятницю, 18 серпня, у Львівській області внаслідок ДТП загинула жінка. Було встановлено, що водій автомобіля "Мерседес" скоїв зіткнення з автомобілем "Опель Астра".

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...

Для тих, у кого ностальгія? Nokia випустить "нудний телефон" - без соцмереж і додатків, але зі "змійкою"

вівторок, 30 квітень 2024, 6:44

Компанія HMD Global, яка наразі випускає смартфони під брендом Nokia, анонсувала стильну розкладачку The Boring Phone з прозорим корпусом і класичною "змійкою", передають Патріоти України. Фактично, це телефон, створений для цифрової детоксикації. У н...