Напередодні допиту через вбивство на дорозі Димінський втік з України

Олігарх отримав вже повістку, проте у вівторок вилетів до Швейцарії.
Петро Димінський вилетів у Швейцарію. Ілюстрація: inforesist.org.

Допит бізнесмена Петра Димінського, який може бути причетний до смертельного ДТП у Львівській області, призначений на 23 серпня. Він отримав вже повістку, проте у вівторок вилетів до Швейцарії, заявляє радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко. Новину передають Патріоти України.

«В понедельник утром Петру Дыминскому была официально вручена повестка на допрос и он был предупрежден, что ему будет предложено сдать образец своей ДНК следователю. Допрос был назначен на среду 23 августа», — написав Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він також заявляє, що у вівторок вранці слідство законним чином отримало неспростовні докази того, що за кермом автомобіля, що збив на смерть 31-річну Наталю Трілу, був точно не охоронець Димінського, який взяв вину за ДТП на себе. У той же час, за словами парламентарія, Димінський, який зараз поки ще має статус свідка, близько 15:00 в середу вилетів приватним літаком зі Львова до Женеви.

«Предупреждаю Дыминского, что если Вы завтра не явитесь на допрос к следователю, и не сдадите для экспертизы пробу Вашей ДНК, это может быть косвенным доказательством того, что за рулем «Mercedes» был совсем не Ваш 43-летний охранник. А это могли быть Вы или другой близкий Вам человек. Кто на самом деле был за рулём Mercedes… следствие установит при любых обстоятельствах… И никакие деньги, ни связи не помогут настоящему виновнику… уйти от предусмотренной законом ответственности», — підкреслив Геращенко.

Він також розповів, що Генеральна прокуратура у вівторок, о 14:00, визначила підслідність розслідування справи про можливу причетність Димінського до загибелі Тріли за Головним слідчим управлінням Нацполіції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...