Так постановила облрада: В Чернівцях комунальники "люстрували" "Сбербанк Росії" (фото)

Частину вивіски банку демонтували на основі рішення, згідно з яким Російська Федерація офіційно визнана країною-агресором.

У Чернівцях демонтували частину вивіски "Сбербанку Росії". Фото:http://chernivtsy.eu/portal/

У центрі міста Чернівці демонтували частину вивіски на офісі Сбербанку Росії, видаливши з неї останнє слово. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради, передають Патріоти України.

"Сьогодні працівниками МКП "Реклама" демонтовано частину вивіски ПАТ "Дочірній банк "Сбербанк Росії" на офісі установи, розташованому на Центральній площі. Такі дії стали можливими після висновків спеціальної робочої групи, яка керувалася рішенням сесії Чернівецької міської ради та Верховної Ради України, яким Російська Федерація офіційно визнана країною-агресором", - наголошується в повідомленні.

"Керуючому Чернівецьким відділенням ПАТ "Дочірній банк "Сбербанк Росії" у зв'язку з великим суспільним резонансом, який викликає наявність назви країни-агресора на вивісці банківської установи, раніше було рекомендовано терміново демонтувати вивіску", - повідомили в міськраді.


Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...