Так само робить українська діаспора: Руслана зізналася, що зробила для того, щоб голосувати за MELOVINа

Багато українців, які знаходяться за кордоном, підтримують своїх співвітчизників, хоча країна-учасниця Євробачення не може голосувати за свого представника.

Руслана. Фото: Без табу.

Українська співачка Руслана розповіла, що на Євробаченні 2018 буде голосувати за представника від України MELOVIN і для цього навіть придбала португальську сім-карту. Про це повідомляє видання DW, передають Патріоти України.

Як відомо, країна-учасниця Євробачення не може голосувати за свого представника. Проте, багато українців, які знаходяться за кордоном, підтримують своїх співвітчизників. Не винятком є й Руслана, яка представляла Україну і перемогла на пісенному конкурсі 14 років тому. Вона також приїхала у Лісабон, щоб підтримати українського виконавця MELOVIN.

Для голосування співачка придбала португальську сім-карту. "Так, у нас вона (сім-карта – ред.) є, і ми обов'язково зробимо, як інші українці, які зараз знаходяться у Португалії. Ми будемо єдиними у цьому, як і решта національних діаспор в різних країнах Європи. Я дивлюсь по українцях. Вони збираються у цілому світі, завжди стежать за конкурсом і голосують за свого артиста", – розповіла Руслана.

Зокрема, співачка додала, що за останні роки конкурс дещо змінився. А власне – візуальні ефекти. За словами артистки, велика концентрація йде на піротехніку, світло та екрани. "Іноді ми навіть не бачимо виконавця на сцені. Я хотіла б більшої концентрації на артисті", – пояснила вона.

Також Руслана розповіла, що якби сьогодні брала участь у Євробаченні 2018, то її трек був би присвячений чистій енергії.

"Я знайшла б можливість послати потужний меседж, навіть якби це не була чиста "соціалка". Так, як це робив Майкл Джексон, як Мадонна робить, і Стінг, і U2. Адже артисти завжди відчувають своє призначення. Вони виходять на сцену і відчувають: це ж величезна арена. І я заспіваю або про що-небудь, або про щось дуже важливе", – наголосила Руслана.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...