​Таке завжди спливе – карма: Скандал з дуже гламурною блондинкою і копами у Львові, з'явилися подробиці по фігурантці

З'явилися нові подробиці конфлікту, який 18 березня спалахнув між блондинкою на дорогому автомобілі і співробітниками поліції у Львові.
"Ворог преси" у Львові. Карикатура Георгія Ключника

Львівське видання "Турка" з посиланням на свої джерела пише, що порушником Правил дорожнього руху (ПДР) стала Галюк Світлана Євгенівна, начальник юридичного відділу ТОВ "Галицька будівельна компанія", зареєстрована за адресою вул. В. Липинського, 36 у Львові, зазначають Патріоти України.

Згідно з інформацією, в 2012 році ухвалою Львівської міської ради кандидатуру блондинки було подано до списку присяжних районних судів Львова.

Журналісти звернули увагу, що Галюк дійсно захистила кандидатську дисертацію на тему "Порівняльно-правова характеристика джерел соковитого мусульманського права" ([Текст]: дис. ... Канд. Юрид. Наук: 12.00.01 / Галюк Світлана Євгенівна, Львівський національний ун-т ім. Івана Франка. - Л., 2009). При цьому вона жодного дня в ЛНУ ім. І.Франка не працювала і не навчалася.

Науковим керівником гламурної панянки була професор Луць Людмила Андріївна. Луць є доктором юридичних наук, завідувачка кафедри теорії та філософії права ЛНУ ім. І.Франка. Раніше журналісти визначили її кандидатом №1 на звання "Ворог преси" у Львові. З приводу конфлікту блондинки і поліції з'явилася карикатура Георгія Ключника.

Запобігне важким імунним реакціям навіть краще наявній медичній практиці: Науковці створили універсальну групу крові, що розв'яже проблеми пошуку правильних донорів

понеділок, 6 травень 2024, 5:00

Переливання відповідної групи крові часто стає серйозним каменем спотикання через її наявність і терміновість. Але вчені стверджують, що знайшли бактерії, які залишать цю проблему в минулому. . Під час нещодавнього дослідження групи фахівців з Техн...

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...