Такі люди народжуються лише кілька разів на епоху: З'явилися подробиці біографії загиблого під Горлівкою командира ЗСУ

Андрій Маслов прийшов у батальйон "Донбас" у липні 2015 року добровольцем.

Андрій Маслов. Фото:FacebookЗагиблий у бою біля села Південне неподалік Горлівки командир протидиверсійної групи Андрій Маслов воював на передовій з 2015 року, з тих пір як прийшов добровольцем в батальйон "Донбас". Про це на своїй сторінці в Facebook пише волонтер Ян Осока, зазначають Патріоти України.

Андрій Вікторович Маслов (позивний "Футболіст") народився 21.05.1987 року в селі Новопокровка Чугуївського району Харківської області. У липні 2015 року прийшов в батальйон "Донбас" добровольцем, де служив спочатку солдатом, потім командиром відділення 2-го взводу 1-ї штурмової роти.

"Знаєте, хто такий Ідейний Патріот? Саме з великої літери. Це він, Футболіст, це його безкомпромісність і жага дій, це його безперервне і невтомне бажання воювати за Україну, воювати до кінця, до останнього подиху. Неможливо до кінця собі уявити всю глибину його душі, як не намагатися", - пише про загиблого волонтер.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...