Такий постріл оцінили б і на змаганнях: Снайпер ЗСУ ліквідував терориста "ДНР" (відео)

Вночі кулеметник "ДНР"вирішив постріляти по позиціях української морської піхоти, і це було його останнім рішенням у житті.

Український снайпер знищив ворога. Фото: скріншот з відео.

Снайпер ЗСУ в зоні проведення ООС на Донбасі ліквідував терориста "ДНР", який з кулемета обстрілював позиції українських військовослужбовців. Відповідне відео в Facebook опублікував блогер Серж Марко, зазначивши, що бої пройшли на початку травня, передають Патріоти України.

"Вночі кулеметник 9-й омсп "ДНР"вирішив постріляти по позиціях української морської піхоти. Постріл в 300 метрів снайпер робив орієнтуючись на спалахи кулемета. Після пострілу противник отримавши кулю в обличчя і відкинувся назад. Затиснувши спусковий гачок, дав довгу чергу в небо, завалюючись в окоп", - розповів він.

Блогер зазначив, що снайпер працював з тепловізійним прицілом. "Постріл, за який можна було б отримати повагу на змаганнях. Як на мене - чудовий постріл. І спонсором цього пострілу були ви", - додав він.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...