Таланти твої, Україно: Юний львів'янин став чемпіоном світу з авіамоделювання

Чемпіонат відбувався з 3 по 6 серпня 2016 року в Республіці Македонія.

Фото:http://mon.gov.ua/

Вихованець Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Мерзляков Дмитро здобув "золото" Чемпіонату світу з авіамодельного спорту серед юніорів у класі моделей F-1-В. Чемпіонат відбувався з 3 до 6 серпня 2016 року в Республіці Македонія, передають Патріоти України з посиланням на сайт Міністерства освіти і науки України.

Друге місце чемпіонату в класі F-1-P посів вихованець Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради Моісіаді Артур. Третіми у загальному заліку стали вихованець Комунального позашкільного навчального закладу «Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді» Пугач Антон та вихованець Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради Смирнов Анатолій.

У абсолютному заліку збірна команда України посіла третє командне місце. Тренери та журі чемпіонату зауважили, що українські діти продемонстрували високий рівень технічних знань та продемонстрували свою високу майстерність у пілотуванні моделей літаків.

Вітаємо вихованців позашкільних навчальних закладів, тренера української збірної команди Олега Пшеничного та бажаємо їм подальших успіхів, нових творчих здобутків!

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...