Обіграла росіянку: Українка Музичук пройшла в наступний етап Чемпіонату світу з шахів

Анна Музичук зуміла перемогти свою суперницю з РФ Аліну Кашлінську за сумою очок у двох партіях.

Анна Музичук. Фото:Уніан

Українка Анна Музичук впевнено здолала росіянку Аліну Кашлінську і пробилась в наступну стадію Чемпіонату світу з класичних шахів. про це йдеться на сайті 24tv.ua, передають Патріоти України.

Анна Музичук зуміла перемогти свою суперницю 1,5:0,5 за сумою двох партій.

Також залишається питання про вихід до наступної стадії змагань ще трьох українок – Інни Гапоненко, Наталки Букси та Анни Ушеніної. Вони зіграли свої зустрічі у нічиї, тому для виявлення переможця шахістки зіграють додаткову партію в швидкі шахи.

До слова, Анна Музичук на ЧС з шахів у Ірані виступає у шейлі. Її сестра – Марія Музичук з цієї причини відмовилась від участі у змаганнях.

Для довідки: Шейла - це довгий прямокутний шарф, який вільно обертають навколо голови і кладуть на плечі. Шейли бувають різних кольорів. Даний варіант головного убору найбільш поширений в країнах Перської затоки.

На черзі "Сталін": ЗСУ ліквідували в Україні майже "Дзержинського" та "Леніна"

неділя, 5 травень 2024, 8:26

Українські воїни продовжують знищувати російських загарбників. Цього разу списки "двохсотих" поповнили окупанти з культовими прізвищами. В Україні "мінуснули" Дзержинського Фелікса Едмундовича, а також повного тезку Леніна - Володимира Ілліча Ульянова,...

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...