"Не можна показувати дітям!": У РФ розробили логотип ЧС з шахів, який більше нагадує позу з "Камасутри"

На малюнку зображені дві людини, які тримають шахову дошку. При цьому руки і ноги у людей на логотипі переплетені.

У ФІДЕ показали незвичний логотип, який розробили росіяни. Ілюстрація: РБК.

Міжнародна шахова федерація (ФІДЕ) представила логотип чемпіонату світу з цього виду спорту, який пройде в 2018 році в Лондоні. Незвичайний дизайн логотипу викликав шквал критики і насмішок від любителів шахів, які порахували, що зображення нагадує позу з «Камасутри», пише The Telegraph. Новину передають Патріоти України.

На логотипі, який розробляло російське дизайн-бюро «Щука», зображені дві людини, які тримають шахову дошку. При цьому руки і ноги у людей на логотипі переплетені.
«Це офіційний логотип чемпіонату світу з шахів? Ні, це просто якийсь прикол!», - написав австралійський гросмейстер Девід Смердон на своїй сторінці в Twitter.

Угорська шахматистка Сьюзен Полгар пожартувала, що цей логотип «не можна показувати дітям». Британський гросмейстер Найджел Шорт припустив, що ФІДЕ «вирішила викласти шаховому світу урок сексу».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...