"Там взагалі, по-моєму, всі назвали на честь своїх котів", - депутатка обізвала "тварюками" тих, хто декомунізував її вулицю (скрін)

До отримання імені Січових Стрільців, що до нестями обурило представницю "Опоблоку" в Херсоні, вулиця мала назву Калініна.

Анна Середа незадоволена перейменуванням її вулиці. Фото: Facebook

Депутат Дніпровської районної ради в Херсоні Анна Середа назвала "тварюками" людей, які перейменували її вулицю в рамках декомунізації. Про це обурена Середа написала на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Депутатці не сподобалося, що її вулиця тепер називається вулицею Січових Стрільців.

Депутатка спочатку не повідомила, як називалася вулиця, на якій вона живе, однак зазначила, що "весь список бачила…там взагалі, по-моєму, всі назвали на честь своїх котів".

"Моя вулиця перейменована на честь якихось стрільців… краще вам не знати, перейменовувачам, що я про вас, тварюк, думаю…", - заявила Середа, яка спочатку застосувала нецензурний прикметник до "стрільців", але потім відредагувала публікацію.

Слід також зазначити, що Середа є депутатом від "Опозиційного блоку". Згодом обурена пані зізналася, що вулиця до перейменування мала назву Калініна.

До речі через деякий час допис Середа вилучила, пояснивши це наступним чином:


Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...