"Тебя ждет "Черный лебедь", а возможно и целая стая": Чичваркін і Рабінович передали привіт Путіну з України

​"Чорний лебідь" - це теорія, яка розглядає важкопрогнозовані і рідкісні події, що мають в більшості своїй значні наслідки.

Чичваркін і Рабінович у Києві. Фото: Facebook

Опальні для російської нинішньої влади бізнесмени Чичваркін і Рабинович зробили спільну заяву для президента Путіна. Про це написав у своєму Facebook фінансист та блогер Слава Рабінович, інформують Патріоти України.

Бізнесмени впевнені, що Путіна в найближчому майбутньому чекає його "Чорний лебідь", про що вони сказали в спільній заяві.

Російські опозиціонери зустрілися вчора в Будинку вчителя в Києві. Після цієї зустрічі у соцмережі з'явилося їх спільне фото і кілька "привітань" для Володимира Путіна.

"У нас є спільна заява для Путіна. Путін! До тебе летить "Чорний Лебідь", можливо кілька. А швидше за все, ціла зграя", - йдеться в дописі, викладеному на сторінці Рабіновича.

Додамо, що автором теорії "Чорний лебідь" є Нассім Ніколас Талеб. З його наукової точки зору, майже всі значущі наукові події, відкриття, події в світі історії та політики - це "Чорні лебеді".

Подібними прикладами, відповідно до даної теорії, стали такі надзвичайні події, як 11 вересня, коли терористи влаштували смертельну атаку на вежі-близнюки, розвал СРСР, Перша світова війна та інші.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...