Тепер буде з мамою і татом: Трирічного хлопчика з Одеси, якого знайшли побитим, усиновили (відео)

У новій сім'ї маленький Володя буде третьою дитиною.

Маленький Володя тепер житиме в сім'ї. Фото: скрін відео

Трирічний хлопчик Володя, за долю якого з кінця травня вболівала вся Україна, знайшов маму і тата. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

У сім'ї він буде третьою дитиною. Трирічний Володя вже повністю здоровий. Однак, на думку фахівців, ще потребує допомоги психолога для адаптації в сім'ї.

Як відомо, 31 травня цього малюка знайшли на одній з вулиць на околиці Одеси. Дитина мала сліди побиття і жорстокого поводження. Нічого розповісти про себе хлопчик не міг. Більше місяця він провів у лікарні: спочатку в реанімації, потім в хірургії, де йому закривали глибоку рану на лобі.

Після цього він потрапив в будинок дитини. Поліція шукала рідних або опікунів хлопчика. Одночасно з тим розшукували і кривдників, але безуспішно. Після закінчення визначеного законом терміну, дитину віддали на усиновлення.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...