Шокуюча правда: Знайдений в Одесі хлопчик розповів, хто над ним знущався (відео)

З дитиною працював психолог, якому малюк і зізнався у тому, що так жорстоко з ним обійшлася його мати.

Скрін відео

Малюка Володю, якого 31 травня в страшному стані знайшли в Одесі, била мама. Про це повідомляє 7 канал, інформують Патріоти України.

За словами начальника служби у справах дітей ОГС Ірини Дамаскіної, з дитиною працював психолог, якому малюк і зізнався в тому, що знущалася над ним мати.

Таким чином жінка карала його за погану поведінку. Психологові також вдалося встановити, що хлопчикові приблизно 3 роки. За словами лікарів, стан дитини має позитивну динаміку.

Незабаром йому зроблять пластичну операцію і пересадять шкіру. Журналісти повідомили, що в Одесі вже є сім'ї, які готові усиновити Володю.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...