Хіти тижня. Приїхали "на роботу": В Одесі поліція затримала 25 озброєних "тітушок" (фото, відео)

Правоохоронці розповіли, що про декілька десятків підозрілих постояльців одного з хостелів міста їм повідомили місцеві жителі.

В Одесі в одному з хостелів Суворовського району поліція затримала 25 озброєних чоловіків. Слідство встановило, що всі вони прибули з Києва. Про це повідомили в прес-службі поліції Одеської області, зазначають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, про декілька десятків підозрілих постояльців правоохоронцям розповіли місцеві жителі. "Чоловіки виявилися приїжджими, а виявлена у них зброя - зареєстрована в установленому законом порядку", - пояснили в прес-службі.

Радник глави головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк також повідомив, що всіх затриманих повернули до столиці.

"Групу тітушок, яка приїхала "працювати" в Одесу, повернули назад додому. Їх доставили в управління поліції, де провели профілактичну роботу", - пояснив Форостяк.

Незважаючи на легальність зброї, поліція Одещини передала до Києва дані про порушення правил обороту, зберігання і використання зброї з проханням анулювати дозволи.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...