Тепер вдома його чекатиме "тепла зустріч": Активісти викрили італійського найманця в рядах донецьких бойовиків

Перш, ніж відправитися воювати на Донбас, Каваллері Массіміліано встиг відслужити три роки в італійській армії.

Фото: https://stopterror.in.ua

Сербські четники, французькі борці зі світовим глобалізмом, колишні бразильські поліцейські, активні члени інтернаціональних злочинних організацій і бригад, а також найманці з інших країн стають активними учасниками незаконних збройних формувань, які окупували Донбас. Не відстають у цьому «марафоні» під впливом російської пропаганди і італійські найманці, повідомляють Патріоти України з посиланням stopterror.in.ua.

Закордонних найманців не лякає в'язниця, не зупиняє страх смерті. У гонитві за славою іноземні «солдати удачі» навперебій демонструють свої криваві подвиги через соціальні мережі та відео-інтернет-канали, дають інтерв'ю різним газетам.

Каваллері Массіміліано (Cavalleri Massimiliano) з позивним «Спартак» (Spartaco) народився 9 листопада 1984 року у місті Брешіа, Італія. Нині він - найманець, учасник незаконних збройних формувань "ДНР"/"ЛНР".

Перш, ніж відправитися воювати на Донбас, Каваллері Массіміліано встиг відслужити три роки в італійській армії. І весь отриманий там досвід вирішив застосувати в збройному конфлікті, воюючи на боці бойовиків. Своє рішення Каваллері прокоментував так:

«Спочатку я був в італійській армії протягом трьох років, я просто природжений солдат. Тепер ця війна тут торкнулася мене особливо тому, що це в Європі. Це не війна на Сході, в Африці, в Південній Америці: вона відбувається в Європі. Але я не чув, щоб про неї писали офіційні газети. Я розумію, що це неправильно. Не виключено, що люди Донбасу бомбили міста, які повинні були звільнити! Подібні речі неможливі, так що я дізнавався про те, що відбувається тільки лише через Інтернет, за допомогою YouTube і російської мовою І я сказав: чому я повинен платити податки державі, яке потім бере ці гроші і відправляє їх до Києва, щоб бомбити населення?».

Каваллері Массіміліано за час перебування на території України встиг побувати в різних підрозділах як "ЛНР", так і "ДНР". Адже іноземні найманці - немов перехідний прапор: переходять туди, де їм більше платять, тому міграція даного контингенту є цілком логічною.

На територію України, до лав незаконних збройних формувань Каваллері Массіміліано прибув в 2014 році. Один з підрозділів, в якому служив Каваллері - це батальйон «Схід», який територіально знаходиться в Донецькій області і відноситься до "ДНР".

Каваллері Массіміліано брав участь в штурмі Донецького аеропорту в складі групи іноземних найманців (в число яких входили і росіяни), про що він розповідає в одному зі своїх інтерв'ю, явно прикрашаючи події в свою користь, також підтверджуючи своє перебування і на території, підконтрольній "ЛНР".

Не приховуючи свого обличчя, італійський найманець дає інтерв'ю, розповідаючи про бойові дії на території України. Тільки, розповідаючи про принади «русского мира» і про борг, який він зобов'язаний виконати, Каваллері Массіміліано забув, що, взявши зброю в руки, він ніс тільки смерть і руйнування в ім'я чужих ідеалів, які йому піднесла російська пропаганда.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...