Тепер і на першотравневу демонстрацію можна: Одесит зважився винести ялинку (фотофакт)

Новорічна красуня не достояла всього місяць до літа.

Одесит таки  зважився винести ялинку Фото: Думская.

Вчора, 27 квітня, житель Одеси, який живе в квартирі будинку по вул. Канатній, зважився і викинув головний символ улюбленого зимового дитячого свята - новорічну ялинку. Про це йдеться в повідомленні українського видання Думская.net, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, що ялинку або інше дерево (зазвичай хвойне) прикрашають гірляндами, спеціальними ялинковими іграшками, свічками або лампочками до зимових свят - Нового року та Різдва. Новорічне дерево не тільки створює атмосферу свята, але і є місцем, де діти рано вранці в перший день нового року знаходять подарунки від Діда Мороза. Зазвичай ялинку викидають після закінчення різдвяних святок 19 січня.

Однак одесити, відомі своїм специфічним гумором і ставленням до життя, не завжди дотримуються традицій. І ось один з одеситів вирішив викинути новорічне дерево лише зараз.

За свідченнями очевидців, зважився на такий крок чоловік в смугастому халаті і темно-синіх тапках. Від коментарів він відмовився.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...