Тепер Коля навчатиметься в МГУ? Студента, який поставив Порошенку неприємне питання, відраховують з університету, - ЗМІ

Якщо це правда, то оцінка діям ректорату ще буде дана суспільством. Однак заклик студента Колі припинити війну за будь-яких умов викликав не тільки неоднозначну реакцію в українців, але й великий ентузіазм за "поребриком".

Коля поставив Порошенку "незручне питання". Фото: 5 канал.

Студента Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який поставив Президенту України Петру Порошенко «незручне» запитання під час зустрічі з студентами історичного факультету, відраховують. Про це з посиланням на джерело в КНУ імені Тараса Шевченка повідомляє видання МИР. Видання не наводить імені студента, зазначають Патріоти України.

Напередодні у відповідь на поставлене студентом третього курсу історичного факультету питання Петро Порошенко «порадив» йому після завершення навчання відправитися на рік в зону проведення антитерористичної операції. Також Порошенко розповів про свою участь у неіснуючих бойових діях.

Коли Президент фотографувався зі студентами, один з них запитав його, коли він відправить у АТО своїх дітей.

«Петро Олексійович, а коли ви своїх дітей в АТО відправите?», - запитав хлопець, до якого зверталися на ім'я Коля.

Запитання студента було неоднозначно сприйняте українським суспільством: користувачі соцмереж в своїх коментарях розділилися в поглядах.

Свою резонансну відповідь студенту Колі дав відомий воїн АТО, офіцер Збройних сил України Василь Коряк, відомий під позивним «Дансер», про що повідомляли Патріоти України раніше.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...