"Тепер ніхто не обговорює пісню. Всі обговорюють ж*пу. А я повинен виправдовувати людей, через яких це сталося" - продюсер Джамали про конфуз на "Євробаченні"

​За словами продюсера співачки була маса способів уникнути скандального інциденту - переключити план, включити бекап-копію, не змінювати розстановку охорони.

Седюк під час виступу Джамали на "Євробаченні" показав світу свій голий зад. Фото:Апостроф

Продюсер Джамали Ігор Тарнопольський розповів про конфуз на фіналі "Євробачення" під час виступу співачки, коли на сцену вибіг пранкер Віталій Седюк і оголив сідниці. За його словами, не була використана система модерації ефіру, хоча офіційно пишеться резервна копія днем раніше. Про це Тарнопольський повідомив в інтерв'ю Karabas Live, передають Патріоти України.

"Кажу по-простому: вони могли переключити на іншу камеру, включити резерв - цього зроблено не було", - зазначив Тарнопольський. Крім того, командували охоронцями люди, які керували ефіром. А так, зазначив продюсер співачки, бути не повинно. Охоронцям сказали відійти від сцени, щоб нібито не заважати ефіру, вони і відійшли. Седюк явно стежив за цим і зрозумів, що можна діяти.

"Презентувати пісню "I Believe In U" на фіналі Євробачення нас переконав Стюарт Барлоу. Попросив не випускати до цього кліп, який ми зняли в Португалії. Усе заради того, щоб зробити прем'єру на Євробаченні, як це було рік тому у Джастіна Тімберлейка.

"Добре", - сказали ми", - поділився Тарнопольський. "У підсумку ми отримали в ефірі жопу. І тепер ніхто не обговорює пісню. Всі обговорюють жопу. А я повинен виправдовувати людей, через яких це сталося, і говорити, що у нас немає до них претензій.

Але у мене є претензії. була маса способів цього уникнути - переключити план, включити бекап-копію, не змінювати розстановку охорони. Ні в кого немає ні сміливості, ні совісті це коментувати", - висловив він обурення.

Як повідомлялося раніше, під час виступу Джамали пранкер Віталій Седюк вибіг на сцену і оголив сідниці. Цю витівку показали в прямому ефірі фіналу "Євробачення-2017". Охорона швидко відреагувала і забрала Седюка зі сцени, після чого, за словами міністра внутрішніх справ, його відвезли в СІЗО.

15 травня Дніпровський суд Києва обрав запобіжний захід пранкеру у вигляді особистого зобов'язання.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...