"Теперь эта овца станет депутатом, бл...!": Прихильник "русского мира" влаштував істерику через "київський слід" у "ДНР"

Костянтин Долгов впевнений, що таке призначення - колосальний удар по репутації ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна.

Марія Пирогова. Фото: соцмережі.

Політолог і прихильник "ДНР" Костянтин Долгов влаштував скандал через обрання депутатом до "Народної ради ДНР" Марії Пирогової, яка до 2014 року жила в Києві. "Український слід" не на жарт розлютив любителя "руського мира", чим він поділився в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Дівчина виявилася донькою однієї з "провідних" співробітниць так званого Міністерства інформації "ДНР". "Не знаю, чи знайомий із цією ситуацією новий глава "ДНР" Пушилін Денис Володимирович, але знаю точно, що це колосальний удар по його особистій репутації", – написав Долгов.

На його думку, допомогла дочці стати депутатом саме мати, яка, до того ж, вже не раз притягувалася до кримінальної відповідальності. Раніше дівчина працювала в тому ж "Міністерстві", що і старша Пирогова.

"Переконана борчиня за Новоросію, Маша до листопада 2014 року чомусь спокійно жила в Києві, звідки їй було "сумно їхати" (пряма цитата)", – продовжив Долгов. За його словами, в 2017 році Марія хотіла провести в Донецьку "секс-олімпіаду" і навіть запросила на цей захід тодішніх керівників "ДНР". "Тепер ця вівця – депутат. Депутат, бл * ть! Законодавець!" - обурився пропагандист.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...