"Тепер водій буде "жити по-новому": В Одесі активіст провів "роз'яснювальну" роботу для любителя російського триколора (фото)

Водій маршрутного таксі № 175 прикрасив своє авто гірляндою з "аквафрешем".

Одеса. Маршрутне таксі № 175. Фото: Фейсбук.В Одесі активіст провів "виховну роботу" з водієм маршрутки, в якій висів російський прапор. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер організації "Вуличний фронт" Дем'ян Ганул, передають Патріоти України.

Активіст обурився тим, що на лобовому склі поряд з водійським сидінням серед прапорів різних держав значиться триколор. Причому, прапор країни-агресора Росії є сусідами з прапором незалежної України. Активіст вирішив це так не залишати. "Символіка знята, тепер водій буде "жити по-новому"", - зазначив Ганул.


Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...