Теракт у Стамбулі: Опубліковано шокуючі фото (18+)

Жертвами теракту в аеропорту Ататюрка стали 36 осіб, 147 отримали поранення.

Міжнародний аеропорт імені Кемаля Ататюрка в Стамбулі. Фото: ЖЖ.

Вчора, 28 червня, в міжнародному аеропорту імені Кемаля Ататюрка в Стамбулі стався теракт - терористи-смертники підірвавли себе. Жертвами теракту в аеропорту Ататюрка стали 36 осіб, 147 отримали поранення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Турецький телеканал NTV з посиланням на місцеву владу повідомляє, що імовірно, атаку здійснили троє терористів-смертників. Раніше в ЗМІ повідомлялося, що два терориста вчинили самопідрив у рамки металошукача. Перед тим, як підірвати себе, вони вступили в перестрілку з поліцейськими, які намагалися їх зупинити.

За словами міністра юстиції Туреччини Бекіра Боздаг, невідомий терорист відкрив вогонь по людях з автомата і потім підірвався в міжнародному терміналі аеропорту.

Турецький чиновник на умовах анонімності повідомив Reuters, що було мінімум два вибухи. Очевидці також повідомляли про два вибухи і про перестрілку, а також що вибухи були чутні на парковці.

У соцмережах і ЗМІ з'явилися фотографії з місця, на яких видно дим, що обвалену плитку нзі стелі навколо автомобілів, автомат, що лежить на підлозі.

Служба охорони аеропорту стріляла в двох підозрюваних, які перебували перед рамками металошукачів на вході в термінал, повідомило джерело в уряді Туреччини. Після цього підозрювані підірвали себе. HaberTurk повідомляв, що нападники нібито кидали гранати.

Деякі фото натуралістичні (18+).

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...

Влада вперто просуває принцип "війна для бідних": У Кабміні все ще прагнуть дати бронь чоловікам із доходом вище 35 000 грн на місяць, – Гончаренко

вівторок, 30 квітень 2024, 16:30

У Кабінеті міністрів України досі не відмовилися від ідеї ввести бронювання для українців, чия зарплата перевищує 35 тис. гривень. Ініціативу просуває прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Про це розповів народний депутат Олексій Гончаренко з псиланням на вла...