Теракти в Брюсселі: Смертники цілилися на АЕС, - джерела

Тільки посилення заходів безпеки змусило братів вибрати більш легкі цілі для терористичних атак.

Теракт в аеропорту Брюсселя здійснили громадяни Бельгії - брати Ібрагім і Халед Бакраві. Фото з камер відеоспостереження.

Терористи-смертники Халід та Ібрагім Бакраві, які вчинили теракти в Брюсселі, стежили за керівництвом центру розвитку ядерних технологій. Про це пише таблоїд La Derniere Heure відповідно інформації з власних джерел. Новину передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Видання зазначає, що, швидше за все, тільки посилення заходів безпеки змусило братів вибрати більш легкі цілі для терористичних атак.

За даними співрозмовника, вони встановили камеру біля будинку одного з керівників центру, проте поліція Бельгії відеозапис вилучила ще в грудні 2015 року. Після цього охорона ядерних об'єктів була посилена.

Вчора стало відомо, що теракт в аеропорту Брюсселя здійснили громадяни Бельгії - брати Ібрагім і Халед Бакраві.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...