Терористи "ІДІЛ" планують теракти у Франції під час Євро-2016, - британські ЗМІ

Інформацію підтвердили дані з ноутбука керівника терористичних атак в Парижі і Брюсселі Салаха Абдеслама.

Терористи планують теракти під час Євро-2016. Ілюстрація: eurosport.ru.

Терористи угруповання "Ісламська держава" планують теракти на Євро-2016 у Франції. Як повідомляє одне з англійських ЗМІ, терористи збираються провести атаки на вболівальників збірних Росії та Англії, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Джерелом інформації стали дані з ноутбука керівника терористичних атак в Парижі і Брюсселі Салаха Абдеслама. У вбивствах планується використовувати терористів-смертників, автомати Калашникова і літаючі дрони з хімічною зброєю. У Абдеслама були знайдені фотографії порту Марселя, де планують зібратися вболівальники збірної Англії протягом двох тижнів перед першим матчем на груповому етапі.

Також розглядається варіант, при якому теракти можуть відбутися в барах, розташованих за межами стадіонів та фан-зон.

Нагадаємо, що в листопаді три смертники ІД підірвали себе у Парижі поряд зі "Стад де Франс" під час матчу Франція-Німеччина.

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...