Терористи на Донбасі калічать себе, щоб не воювати, - розвідка

За три дні на передовій серед бойовиків зафіксовано сім випадків "самострілів".

Бойовик Донбасу. Фото: Joinfo.ua

Українська розвідка зафіксувала збільшення кількості випадків ухилення бойовиків «ДНР» та «ЛНР» від проходження служби. Для того, аби не воювати на передовій, терористи вдаються до «самострілів» та каліцтв. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Так, за даними розвідників, морально-психологічний стан російсько-терористичних військ на Донбасі продовжує погіршуватися. Бойовики втрачають мотивацію та бажання брати участь у бойових діях, у результаті чого вони все частіше ухиляються від служби.

Так, з 16 по 19 грудня було зафіксовано 7 випадків, коли терористи, що воюють на передовій, здійснювали «самостріли» або ж навмисно наносили собі каліцтва. Такі інциденти трапилися у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ), 11 окремому мотострілецькому полку (Макіївка) так званого 1-го армійського корпусу та 7 окремій мотострілецькій бригаді (Брянка) 2 АК.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...