Терористи обстрілювали Авдіївську промзону вісім годин, - Міноборони

Окупанти активно застосовували вогонь мінометів та бронетехніку

Авдіївка. Фото: "Депо"

Минулої доби бойовики майже вісім годин обстрілювали Авдіївську промзону. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передають Патріоти України.

"Донецький напрямок. В Авдіївській промзоні вчора відбулося два дуже тривалих і потужних обстріли наших позицій з боку ворога. Загалом ці обстріли тривали майже вісім годин. Противник активно застосовував вогонь мінометів, бронетехніку, і також по одному обстрілу відбулося і в інших гарячих точках Донецького напрямку, зокрема в Луганському, Новгородському та Опитному", - сказав Мотузяник.

Всього за минулу добу на цьому напрямку було 8 ворожих обстрілів. У трьох випадках бойовики застосовували міномети.

За словами Мотузяника, як і в попередні дні, на Маріупольському напрямку обстрілів більше, ніж на Донецькому і Луганському разом взятих. "По наших позиціях було випущено понад 60 мін, також 14 снарядів з використанням 152 міліметрових гармат", - наголосив Мотузяник.

Він повідомив, що бойові дії вчора велися в Мар'їнці, під Докучаєвськом, а також на приморських рубежах. "Варто зазначити, що українські війська активно вели вогонь у відповідь", - сказав Мотузяник. Всього на цьому напрямку відбулося 24 ворожі обстріли, і в семи випадках бойовики застосовували важке озброєння.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...