Терористи перекидають техніку та сили з Дебальцевого до Старобешового, - Тимчук

Зафіксовано ведення бойовиками масштабних земляних робіт, будівництво капонірів, бліндажів, укритих позицій

Старобешеве. Фото: соцмережі

Бойовики "ЛНР" вирішили провести передислокацію в районі контрольованої силами АТО Світлодарської дуги - йде перекидання бронетехніки і важких мінометів. Про це координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За даними військового експерта, в районі селища Вергулівка (Брянківська міськрада Луганської області) фіксується висування до лінії фронту додаткового підрозділу окупантів рівня роти - 8 БМП-1 і МТ-ЛБ, дві 120-мм міномета на причепі, три "Урали" і один КамАЗ . Перекидання підрозділу проведено з південно-західного напрямку (з боку Дебальцевого Донецької області).

У той же час окупанти активно обладнюють в районі на захід від Старобешового і на північний захід від Тельманового Донецької області тилові райони оборони. Мережа "Інформспротиву" фіксує ведення масштабних земляних робіт, будівництво капонірів, бліндажів, укритих позицій. За попередніми даними, очікується перекидання на цю ділянку батальйонної тактичної групи противника, додає координатор.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...