Терористи у Туреччині: в результаті вибуху біля лікарні загинуло принаймні 8 громадян

На сході Туреччини терористи скоїли вибух, в результаті якого більше 30 людей поранено, і принаймні 8 громадян загинули

У Туреччині терористи скоїли вибух, загинуло 8 людей. Фото з сайту "Обозреватель"

Біля лікарні на південному сході Туреччини прогримів вибух. Це сталося у провінції Мардін. В результаті трагедії було поранено принаймні 30 людей, інформують Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Служба безпеки та карети швидкої допомоги одразу прибули на місце події. Видання Daily Sabah повідомляє, що терористи мали на меті підірвати поліцейський автомобіль, що стояв біля лікарні.

Стало відомо, що 8 людей загинуло, а більше 30 звичайних громадян поранено. Поліція Туреччини проводить операцію з розшуку терористів.

Відповідальність за вибух жодна організація поки що на себе не взяла.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...