Tesla буде випускати бюджетні електрокари Model 3

Вартість нового електромобіля в базовій версії складе $35 тис., в прокачаній - від $42 тис. Попередні моделі Tesla пропонувалися за ціною від $90 тис.

Електрокар Tesla Model 3. Фото: drive.ru.

Tesla оголосила про початок виробництва дешевого електромобіля Model 3. Серійне виробництво Model 3 - найдешевшого електромобіля в лінійці Teslа - почнеться у вересні 2017 року, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На першому етапі, йдеться в заяві, поширеній компанією, планується виробляти близько п'яти тисяч Model 3 в тиждень, а протягом 2018 року збільшити виробництво до десяти тисяч електромобілів цієї марки в тиждень.

Тестовий режим збірки стартував 20 лютого на заводі у Фремонті (Каліфорнія). Масове виробництво почнеться в середині літа поточного року року.

Tesla Model 3 розрахована на масове виробництво і орієнтована на середній клас. Вартість нового електромобіля в базовій версії складе $35 тис., в прокачаній - від $42 тис. Попередні моделі Tesla пропонувалися за ціною від $90 тис.

Скільки електромобілів Model 3 Tesla розраховує продати після початку їх серійного виробництва, поки не повідомляється.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...